SERVICE VÄXELLÅDOR

- RENOVERING AV SAMTLIGA VÄXELLÅDSFABRIKAT

SERVICE VÄXELLÅDOR

Oavsett växellådsfabrikat har Atech Transmission lång erfarenhet inom renovering av industriväxlar. Ofta blir vi tillfrågade när traditionella serviceföretag kör fast eller behöver gå längre än att byta olja, tätningar och drevsatser. Vår långa erfarenhet gör att vi är ett av få företag som kan göra uppmätningar av växellådor på plats, för att sedan tillverka reservdelar och slutföra renoveringen på plats hos kund. Vi beräknar, konstruerar och tillverkar kundanpassade växlar till förmånligare priser än genom att gå via originaltillverkaren.

För den som önskar byta ut standardväxellådor har vi tillgång till dels Kumeras sortiment, samt till Flenders kompletta sortiment direkt ifrån Tyskland.

Som representant för Kumera Drives, under de senaste 10 åren, erbjuder vi hela Kumeras sortiment för utbyte av växellådor. Vi kan även ombesörja renovering av Kumera-lådor hos fabriken i Finland eller hos någon annan av Kumeras fabriker .

Flender är världens största tillverkare av industriella, mekaniska transmissioner. Produktionen omfattar alla typer och storlekar av både växlar och kopplingar. Vi har direktkontakt med fabrikerna i Tyskland och tar snabbt fram pris och leveranstid på växlar, kopplingar och reservdelar.

Sedan 15 år har vi en tillverknings- och reparationsverkstad i Tyskland, Getriebebau Nossen GmbH, som reparerar alla typer av växlar och även nytillverkar växlar upp till ca 20 ton.

Vi har där reparerat och nytillverkat 100-tals växlar till pappersbruk, valsverk m fl.

KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ MER INFORMATION ELLER OFFERT PÅ RENOVERING/OMBYGGNAD.