NYHETER

Våra senaste nyheter presenteras nedan! 

April 2024

Oktober 2023

Ny broschyr ute nu för 2024.

Nyhetsbrev Mars 2023

Mässor 2023

Nu finns chansen att träffa oss på Euro Expos industrimässor under våren 2023. Vi kommer att vara med som utställare på det s k Torget på följande mässor:

Nyhetsbrev Maj 2022

November 2021

Ny broschyr ute nu för 2022.

September 2021

Atech Transmission förvärvar Transmissionsservice AB

Atech Transmission förvärvar Transmissionsservice AB i Huskvarna! Gäller från och med 1/9 2021. I och med sammanslagningen kan vi nu erbjuda renovering av växellådor av alla fabrikat. För äldre lådor, där t ex ritningar saknas, erbjuder vi även uppmätning av växellådans alla rörliga delar. Därefter kan vi nytillverka reservdelar och renovera lådan på plats med minimal tidsåtgång. Har du ett case du vill diskutera, hör av dig för tidsbokning!

Augusti 2021

Vill du konkurrensutsätta din nuvarande leverantör?

Kontakta oss för information om du vill konkurrensutsätta din nuvarande leverantör genom att få offert på något ur SITI:s prisvärda sortiment av snäck-, kugg- & planetväxellådor. Sortimentet innehåller även specialväxlar som t ex i rostfritt material, mekanisk momentbegränsning, pumpanslutning mm.

December 2020

Ny broschyr ute nu för 2021.

Oktober 2020

Utökat samarbete med flera serviceföretag

Genom utökat samarbete med flera serviceföretag, dels i Sverige samt i Europa kan vi nu åta oss att serva, förstärka, bygga om och renovera Alla märken oavsett tillverkare, som t.ex: 

Santasalo, SEW Eurodrive, Hansen, Benzler och Brevini för att nämna några tillverkare!

juni 2020

Totalrenovering av omrörarväxellåda

Totalrenovering av omrörarväxellåda till SCA. Renoveringen utfördes av Kumera Antriebstechnik Austria.

April 2020

Vi har nu lanserat vår nya hemsida!

Vi har nu lanserat vår nya hemsida. Vi har använt ledorden modernt, professionellt och lättnavigerat. En härlig förändring i linje med vårt varumärke och för att ge våra kunder och besökare det bästa mottagandet. 

KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ MER INFORMATION OM VÅRA PRODUKTER.